Asi umírám
Vnitřně už cítím,
že skoro nejsem mezi váma.
Copak to udělala,
ta moje máma?
Uzlíčku život vdechla,
poctivě mě s láskou piplala...
A já???
Jako bych najednou za nic nestála.
Život mnou mlátí
jako příboj s vlnama.
Tolikrát jsem si přála,
ať už je to smutný období za náma.
Ale stárnu,
život tvrdě velí jako ruka satana
a já se duchů ptám,
kdy už to bude za náma?
Komentáře (3)
Komentujících (3)