Jaj, to je ale sladké, ještě že je tam ta cigareta. Ty obrazy mě ale i tak dostávají. Třeba ta část s výsměchem zrcadel nebo opřela se o sebe. Má to atmosféru, i když by to chtělo ubrat z té přeslazenosti, ale tak jednou za čas si to člověk dovolit může a někdy je to i potřeba a tahle báseň má velký potenciál pohladit, když je to potřeba takovou svojí smutně sladkou melancholií.
19.09.2006 23:53:00 | Epona
baletky nikdy nekouří?!spíš je tu někdo moc chytrej, ale to bych nechala být...ta báseň je úžasná, moc krásný obraty
14.09.2006 21:18:00 | Trdlo