Jen pár...
Anotace: ..zbytečných slov
Jen pár slov
co do kamene bych vytesal
aby už nikdy nezmizely
Jen pár pohledů
skrz dvě sklíčka a pramínek vlasů stačilo
abych na ně už nikdy nezapomněl
Jen pár cihel
špatně zazděných
stačí
aby spadl celý dům
A kolik zrnek písku
propadne hodinami než...
než budu tam
kde nejsem?
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)