Tělo bez duše
Anotace: Tělo bez duše - duše bez těla
Jsem jak louka bez kvítí,
jak slunce, které nesvítí.
Jsme jak moře bez vlnění,
jak spánek beze snění.
Jsem jak maželsvtí bez lásky,
jak obličej bez vrásky.
Jsem jak noc bez měsíce,
jak oheň bez svíce.
Jsem jak bez smutku drama,
jak jen můžu být zase sama?
Komentáře (2)
Komentujících (2)