Anotace: Tahle báseň patří všem, kdo tady na sebe neustále hází špínu. Snad vám to připomene vaší lepší stránku... PS: chybí rytmus ale na to už ste ode mě zvyklí ne?:-)
Chybí nám tolerance
akceptovat jiné
názory. Bez šance
je příjmout za své.
08.05.2007 10:14:00 | jehlaspichlas
Vystihla si to. Není viník, jsou jen zůčastnění a ti jsou všichni ve stejným bahně.
16.09.2006 00:12:00 | Epona
Myslím, že máš pravdu, jak v tom, co vyjadřuješ, tak v tom, že ti chybí rytmus. Ale když jsi taková šikulka, tak by i s tím rytmem šlo něco udělat, viď.
15.09.2006 22:37:00 | Miskitka