Prázdno v duši
Prázdno v duši
Jsem imunní vůči citům,
již nenosím růžové brýle,
nevěřím bájným mýtům,
mám za sebou dlouhé míle
Prošla jsem cestou bolesti,
plakala kvůli zklamání,
z života chci jen kus radosti,
zatím však znám jenom strádání
V duši mám pustou prázdnotu,
nemohu dobře spát,
v srdci mám bolestnou samotu,
chtěla bych opět se smát
Komentáře (0)