Ďábel v mém srdci
Ďábel v mém srdci sídlí,
řídí můj osud, mé jednání.
Stačí jen mávnout křídly
a zabránit tak padání.
Pak letět, letět vzhůru,
směrem k šestému slunci.
Nemít tak žádnou smůlu
a doletět k životu konci.
Nějaký čas zde zůstat
a chodit s vlky výt.
Ten život s nimi ustát
a nechat tu hudbu v uších znít.
Pak mi ovšem křídla opadnou,
to je mým údělem.
Části mého těla zpět na zem dopadnou
a stanu se padlým andělem.
Komentáře (0)