Touha
Touha
Bolestná vzpomínka
skrytá je v srdíčku,
chtěla bych potěšit
alespoň trošičku
Nemyslet na bolest,
mít na rtech smích,
být zase šťastná,
vždyť to není hřích
Chtěla bych cítit
zas dotyky muže,
prožívat lásku
a dostávat růže
Chtěla bych slyšet
vyznání lásky,
dívat se do očí
a vymazat vrásky
Komentáře (0)