Teskná
Anotace: je to zatím jen takové torzo
...
Kočka, chcíplej pes
Káj sal, sar džives?
Me som adaj, tu sal oddoj
Sedím tady, prázdnej pokoj
Mrtvý motýl, bledá můra
Z pomeranče spadla kůra
Me som nikhaj, tu sal láčhi
srdce pláče oči pláčí
Do kouta si vlez
čaje, so phenes...
...
Komentáře (0)