Samota
Anotace: Napsáno, když nás opustil Alex...
Byli jsme šťastní spolu,
jenže ten čas uplynul a já jsem tu.
Chybí mi Tvůj pohled, Tvůj smích
Pro mou duši to bylo totiž víc.
Vzal jsi mi srdce.
Slova samoty mi stékají ze rtů trpce.
Poslední polibek i stisk ruky,
v té chvíli měla jsme v srdci i duši smutky.
Opustil jsi mne, zradil jsi nás,
naše láska Ti prostě zlomila vaz!
Bylo kruté přetrhat pouto, jež spojovalo nás.
Vím, že i teď stále je v našich srdcích,
neboť Tě nikdy nejspíš nepřestanu milovat.
Nebojím se našeho setkání,
jen časová propast mi husí kůži nahání.
Tys´ odešel, už je to dlouho.
Střípků z mého srdce rozsypalo se mnoho...
Komentáře (1)
Komentujících (1)