Anotace: Básnička napsaná pro jednu milou osůbku ...only for Sweet Dead Angel.......
vsadím se o co chceš, že si libuješ v takových těch stránkách s psycho obrázkama andělů, uměleckýma krvavýma fotkama a podobně:)
23.09.2006 22:36:00 | Trdlo
Art.Ep: No já mám tu vlastnost, že psát dokážu v jakékoli náladě...dokážu psát smutný básničky i když jsem "šťastná", ale pak se to logicky odráží na kvalitě... netvrdím, že píšu nějak skvěle, ale přeci jen ten rozdíl se pozná..... zítra sem přidám nějakou veselejší...
23.09.2006 21:57:00 | Scalie
Taky mě někdy napadají podobné pochmurné básně. Moje češtinářka mi řekla, že neví, kde se to ve mě bere. Podívala jsem se na ni a řekla, že mi pomáhají přežít.
Asi stejně jako já tímhle ventiluješ svoje pocity, ale zkus něco napsat, když budeš šťastná a v naprosté pohodě. Mě se to ještě nepovedlo.
23.09.2006 21:37:00 | Art.Ep