Včera
Včera zpěv, tance ve víru svatebním
Dnes němá ležíš v šatě pohřebním
Krajkoví bílé v náš velký den
Krvavě zabarvil rudnoucí květ
Chci oči otevřít, však není to sen
Nelze ten okamžik vrátit již zpět
Včera jsi zářila barvami duhy
Dnes zdobí tě smuteční stuhy
Varhany smutně své tóny hrají
jsi příliš bledá než abys žila
Plameny svící dnes skomírají
Vždyť ne já, to smrt tě políbila
Včera dvě srdce hořela tmou
Na márách dnes tvé ponesou
Komentáře (4)
Komentujících (4)