Anotace: Co písní pomohlo vyhrát bitvy, ale ani jedna nedokázala ulomit trny růžím.
Ach jaká prohra je v této básni,však i malá naděje.
Slunce západ je tak nádherný. A Já pošlu kluky uličníky,oni rozbijí okna tvého domu a tvé nápady půjdou za Tebou.
26.09.2006 19:36:00 | kouzelníček
žádná z písní neuláme trny růžím? možná by pak přestaly kvést... neboť co je růže bez trnů, láska bez bolesti a život bez lásky?
26.09.2006 14:29:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd