V básni je hodně toho smutku.Ale stěstí je štěstí-to se schová a příjde k tobě zítra.Nenechá po sobě šlapat.Pokud je to tvoje štěstí.
28.09.2006 19:33:00 | s.e.n
Naděje umírá poslední..je dobré se zvednou..hluboce nadechnout..usmát se:-) A JÍT HRDĚ DÁL...Hezký den plný sluníčka!
28.09.2006 13:40:00 | Dajana