Takový je život
Člověk je sám sobě otrokem
a svým ztraceným životem běží,
tak jako se valí voda potokem.
A tak jako vločky z nebe sněží,
tak člověk na zem padne tváří.
Na hlavu rozbitou, celou od krve
mu ledové slunce tiše září.
Je to jako nikdy předtím, jako vždycky poprvé.
Komentáře (0)