Anotace: takové malé skorobásnické zamyšlení, po přečtení knihy "Vzkaz v láhvi"....(občas je to prostě potřeba :o)
Rekl bych skvele myslenky v prumernem podani, ktere sem vsak sotva vnimal.. :))
03.10.2006 17:18:00 | Núrnen
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?