Láska
Něco tam cupitá,copak to je?Kdesi v tvém srdéčku,láska pochoduje.Je jak děťátko co učí se smát,je jak děvčátko co chce si hrát,ale umírá za krátko,věru neměl bych se tomu smát.Srdéčko mé taky mě bolí,pročpak jen prožívám toto období.
Komentáře (0)