Anotace: slaďoučká marcipánová básnička o smutné, sladké marcipánové nevěstě co se nechtěla vdávat
ona chtěla utýct s čokoládovým fotbalistou, že? slíbil jí krabici pralinek ve tvaru srdce, ale ta husa cukrářka si nedala práci s vymodelováním střevíčků pod sukněma, co...
17.03.2007 15:05:00 | Trdlo
Smutná...je mi moc líto nevěsty...vždyť tak by to nemělo přeci být...to ne...
04.10.2006 18:10:00 | ZZuzkAA