nevadily by trošku vynalézavější rýmy, ale i tak, atmosféru navodit umíš.
21.11.2007 23:16:00 | kokeš od pana krbce
Kdybys v celé básničce používala to AŽ, tak by se mi to líbilo asi víc, ale i takhle je to dost dobré :)
25.05.2007 19:55:00 | -Jojo-
Dakujem za komentarik..tez milovnicka metalu? ;-)teraz som tu len naskok,ale urco si najdem cas a precitam tvoje dielka :-)
12.02.2007 15:47:00 | gallatea
Mě by dost zajímalo, proč se jmenuješ Ištar a ne třeba
Kálí - bohyně zániku, smrti. Báseň se mi moc líbila.
Neposloucháš náhodou Iron Maiden? Mají podobnu texty.
07.10.2006 14:15:00 | jehlaspichlas
ju, to se mi líbí, téma sice hodně oprášené, ale dokázala jsem se dotknout hloubky, a to je vždycky dobře:O)
05.10.2006 15:35:00 | Markét