SMUTEK
Anotace: Napadla mě jednou večer než jsem šla spát tak jsem ji napsala a připadá mi taková.....jiná ?
SMUTEK
Krůček po krůčku,
Pořád blíž,
Prodírá se závoji,
A ještě kousek níž.
Vtrhne k tobě do pokoje,
Jak nezvaný host,
Chce tě celou pohltit,
Nikdy nemá dost.
V koutě se krčíš,
Nevydáš hlásku,
Bojíš příchozího,
Vždyť víš že ztratila jsi lásku.
Víš co tě čeká,
Už to dobře znáš,
Propast, temnota a zapomnění,
Svázané ruce máš.
Nic dělat nemůžeš,
Chce to pouze čas,
Čekej než vyjde slunce,
A vše bude dobré zas.
Komentáře (1)
Komentujících (1)