Temná chodba
Temná chodba plná prachu,
bídy, bezmoci a strachu.
Bolesti a utrpení,
co se vtírá bez svolení.
Po zemi se zkáza plazí,
všichni tady stojí nazí.
Bez šatů, pohledy prázdné,
jako sochy plné bázně.
Obličeje hrůza křiví,
tma, ta umí dělat divy.
V této chodbě lidi šílí,
malí-velcí, černí-bílí.
Po stěnách se táhne chlad
jako jedovatý had.
Jed svůj pouští do srdcí
dříve plných emocí.
Chci pryč - chodba dveře nemá.
Křičím - ústa jsou však němá.
Nikde není cesta ven.
Je to pravda nebo sen?
Komentáře (2)
Komentujících (2)