Prijde noc...
Smutně na Svět shlíží,
volá o pomoc.
Nemůže však odvrátit to,
co se blíží.
Ví, co příjde - noc.
Vše bude tmavé, nebude úniku,
svět lásky poprvé nabude pocitu,
že naděje už není,
zármutek a zloba zabydlejí se tu.
Času je málo, proto žij a směj se,
než se osud změní natrvalo.
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: Enygma
Komentáře (2)
Komentujících (2)