Ubližovat?
Anotace: Už by tu sku*venou kolonku mohli vyřadit z provozu ;-)
Opuštěn a sám stojim
Všeho kolem se bojim
Rány v srdci nosim
O odpuštění prosim
Ublížil jsem sobě i tobě?
Utápím se ve vlastní zlobě
Nesnáším se sám
Úzkost v sobě mám
Proč se pořád ptám
I když všechno znám
Chorobná schopnost myšlení
Není žádné vědění!
Komentáře (1)
Komentujících (1)