Babičce
Vánoční kaktus uvad před rozkvětem,
hrnek s čajem na zem spadl,
osaměl pavouk nad parapetem,
do duše se smutek vkradl.
Šaty, co už nikdo neoblékne...
panenka, s kterou jsem si tenkrát hrála...
za pár let nikdo si nevzpomene
na okno, z kterého ses na mne naposled pousmála.
Komentáře (0)