Ticho
Anotace: ...prý ticho léčí?......já nevím....:-(
Mlčíš a to ticho bolí,
ticho, co má sílu bourat mosty.
Chybí nám slova, jež vyléčí všechny boli,
tíží nás otázky z budoucnosti.
Bojím se ticha...
Bojím se nevyřčených slov...
a prosím Boha o pomoc...
Komentáře (0)