Keď po steblách trávy
prejdeš nohou bosou
Osviežiš sa krásne
čírou rannou rosou
A prehodíš pár slov
s každou sedmikráskou
potom keď sa vrátiš
zobudíš ma láskou
17.10.2006 14:00:00 | džemo
...jo bosé nožky...
...uplně je vidím...
...ale ne zrovna v trávě...uplně jinde...
...ach jo... :)
17.10.2006 08:46:00 | Mácha
To není o štěstí, to je o tom, co si opravdu budeš přát. Zní to blbě, ale opravdu to funguje. Pěkná, Zuzko, pěkná.
17.10.2006 08:45:00 | Petr Miroslav
Vydrž, štěstí si jen odpočine, nadechne se, a bude kolem Tebe tančit dál :-)
17.10.2006 08:43:00 | Levandule
... nebreč .... chlapů je .... jé ... je ...
a pozor na bosé nožky v trávě .... ať ...
byl jsem tam ráno s Eliškou ... :-))
--------------------------------------
Dělám si legraci, máš ji takovou roztouženou - cituplnou
17.10.2006 08:33:00 | HarryHH