HLEDÁM,ČEKÁM,ODCHÁZÍM
Ve změti barev hledám svůj odstín.
Do každého z nich kousek svého srdce zazdím.
A pak jen celou dlouhou noc probdím,
a čekám na světlo,
které nepřichází.
čekám na východ slunce,
který nepřichází.
čekám na nový den,
který nepřichází.
Mé srdce je tatam,
a já už nepřijdu.
Ve změti barev hledám svůj odstín,
však žádná barva mému stínu nepřilne.
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: subrtka
Komentáře (0)