cítím s Tebou, mám podobnou zkušenost, podívej se na moje stránky, konkrétně na http://ni.va.sblog.cz/2007/05/24/1397. Snad už Ti je s odstupem času líp? Nebo ses navždy odmlčel?
26.05.2007 00:08:00 | ni.va
co říci v tuto chvíli
když není tu, s kým jsme žili
...
snad jen díky zašeptat
za to, jak moc tě měl rád
...
pro útěchu tvou:
ještě Jeden smí se Otcem zvát
08.11.2006 15:47:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Na dálku posílám své tiché souznění,
za lásku k otci Tě život odmění...
vzpomínky stanou se perlami v duši,
tyhle perly, věř, i chlapovi sluší...
23.10.2006 08:39:00 | Levandule
Já chtěla bych Ti dneska říct
uvidíš, že bude líp
něžné pohlazení přidávám
a hodně síly přikládám...
23.10.2006 08:21:00 | mamina
Objímám...
alespoň takhle na dálku...
posílám...
všechno, co poslat jde tak po vánku...
nemluvím...
vždyť hodně lze říct prostým mlčením...
rozumím...
byť tahle slova možná obyčejně vyznějí...
23.10.2006 07:42:00 | Cecilka