Labutě
Anotace: Potěšení za úplatu.
Labutě proplétaly bělostné své krky
v odrazech nehybné hladiny sklivce.
Mohl bych se utopit v té kráse
uprostřed nábřeží.
Uprostřed sebe.
Červánky zbarvily peří do ruda,
abych se mohl stát jedním z nich.
Majestátných smutků ve sklivcích
krásných žen.
Krásných chvil.
Zmizely s posledním kouskem chleba.
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (1)
Komentujících (1)