Anotace: co vše se dá prožívat,když příjdeme málem o vše,na čem nám záleží...
pěkná pocitovka :)....líbí :)
19.02.2007 19:39:00 | .............................
vzhledem k tvé další básni předpokládám, že jsi ještě pořád mezi námi...ale opravdu hezky napsané:-)
19.11.2006 18:49:00 | Lucyane