...na věčnou optimistku je to trošku temné ...
...ale co i takové jsou pěkné ...
26.10.2006 06:57:00 | WhiteSkull
Smutná, ale krásná! Vyzařuje z toho zvláštní atmosféra. I když není tolik konkrétní (což je dobře), jasně mám na mysli obraz, který mi vyvstane po přečtení těchto řádek :o)
25.10.2006 23:21:00 | Kačka Ranglová