Anotace: Takhle se modlím každou noc před spaním....
inu, kdo by měl mít rád blázna? no zase jen blázen.
a to jsme vlastně všichni! :o))
jo a jestli jseš nebo nejseš krásná, nemůžeš posoudit. nechej to jiným...
j.c.ben
26.10.2006 14:00:00 | j.c.
Ahojky člověčinko...
Oprav si první slovo ve druhé sloce!
Máš zajímavý způsob psaní,básenka se mi četla lahce, jen.... já bych asi přehodila ve třetí sloce temnotu se samotou, protože na tom jsem se zarazila a opačně mi to připadá logičtější. Ale to je moje logika a Ty máš možná jinou.
Přeji Ti pěkný den. :-))
26.10.2006 11:30:00 | Roko