Konec samotářů
Anotace: Takhle skončíme všichni,kdo zůstaneme sami...
Jen stín v koutu pavučiny
míronosná vzpomínka
poslouchám jak odkapává
má poslední hodinka
jen zamáčknutá slza
co v koutku oka tlačí
já názor na smrt nechápu
mě krátký život stačí
Noční slzy andělů
posvítí mi na cestu
teď budeš si živote
hledat jinou nevěstu
Jenom zvadlá růže
na snech z tenké plyše
umírám tak,jak jsem žila
samotná a tiše
Němý výkřik do ticha
tělo leží na polštáři
konečně jsem svobodná
takhle končí samotáři...
Komentáře (3)
Komentujících (3)