Černá je Bílou
Anotace: Reakce na to, že vše je jinak...
Černá je bílou
přestože nechceš
bílá je černou
po zemi lezeš
chtěl jsi se hýbat
zalit v betonu
chtěl jsi dýchat
plíce v ketonu
chtěl jsi spát
zvon bil na poplach
chtěl jsi bdít
s únavou v patách
chtěl jsi jíst
jídlo se zkazilo
chtěl jsi pít
vody nezbylo
chtěl jsi darovat
nikdo nechtěl
chtěl jsi dostávat
nikdo neměl
chtěl jsi vidět
světlo pohaslo
chtěl jsi slyšet
už nebylo slov
chtěl jsi mluvit
nikdo neposlouchal
chtěl jsi křičet
jen vítr zafoukal
chtěl jsi uchopit
ruka ti upadla
chtěl jsi pochopit
mysl ti uvadla
chtěl jsi žít
nakažen morem
chtěl jsi zemřít
zdravých norem
chtěl jsi cítit
byl jsi vzduch
chtěl jsi snít
v hlavě kruh
chtěl jsi milovat
ano, chtěl jsi...
Komentáře (1)
Komentujících (1)