"pomúže" nad u má být kroužek
Není dobré v básni opakovat slova, pokud to však není vyloženě záměrem, tj. zdůrazněním a vyvýšením dané myšlenky nad ostatní... (promiň poučování)
Slzy patří k životu, ale pokud čteš básně i ostatních autorů na liter, tak to víš :-)
Přeji Ti, aby podzimní dny přinesly do Tvých tváří krásný, šťastný úsměv :-D
01.11.2006 08:22:00 | Levandule