Samota
Anotace: Báseň o tom, jak je člověk společenský tvor...
Najednou tak sám
ztrácím přátele
jen sám sebe mám
není mi vesele
prázdná místnost
oken není tu
potřebuji most
zpět k životu
všude tolik lidí
a přesto jsem sám
tak přes zeď nevidím
možná je to klam
společnost je zrádná
všechno pomíjí
dneska zdá se ladná
nazítří už zabíjí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)