Část první
Anotace: tok myšlenek,pohrávání si s pocitem
Stísněný pocit,
jenž provrtává tvé nitro,
snižuje sílu,
pohrdá lidskostí.
Hlad...
Pochutnává si na veškeré jednotce života,
ruka pryč,
noha pryč.
A srdce stále živé,
jen otázku klade si,
Proč žije?
Proč ťuká?
Proč rytmem života musí být?
Proč hloupé lidskosti musí sloužit?
Proč stísněný pocit musí mít?
To srdce,
které ťuká
a jediný
účel
má...
Komentáře (1)
Komentujících (1)