Část druhá
Anotace: ale přec o málo veselejší
Vtip.
S nadhledem vidívá svět,
svět smějící se,
tak proč smutek nechat doznívat.
Proč sekundy na setiny přepočítat,
proč sekce pocitů neumět roztřídit,
proč s teorií na život nesoucítit.
Když lze jen na Ještěd vystoupat
a dívat se dolů.
A smát se...
vidět s nadhledem.
Komentáře (0)