Anotace: Vědění znamená prokletí a však je smrt řešení? Proč zrození ohně ohlašuje požár? Otázka za otázkou padá jako sníh a duše dál umírá, za to co teprve stát se má.
Sice se mi nad tou stovkou trochu klepala ruka, ale nakonec jsem neodolal...píšeš v pro mne velice blízkém tematu, takže jsem schopen odpustit i drobné nedostatky. Máš osobitou dormu vyjadřování a to se mi na tobě líbí. jen tak dál.
06.11.2006 14:11:00 | Kyle