Pozdní rozloučení
Anotace: Dívka, litujíc svého předčasného rozhodnutí odejít, se chce alespoň rozloučit...
Na tvářích sůl.
Tekutý žal
spadává po vašich tvářích.
Dřevěný dům,
na něm pár skal
a v něm mé zmařené mládí.
V očích vám zřím:
vzpomínáte
na tu dívku nevšímanou,
na věčný splín
jež v ní máte.
Chtěla bych říct: "Naschledanou."
Komentáře (0)