Anotace: Když duše není, když není snění. Kdo pochopí že není láska, jen láska, jak ji známe? Kdo může říci že zná podstatu slov.
já nesouhlásím. podle mě to snad ani jinak napsat nešlo. má to spád, náboj a cítění? co více chtít? růžové z nebe? skvěle!!!
30.11.2006 22:03:00 | LitaciLee
Je to hezke,ma to moc krasnou myslenku ale ten wers je takowa moc usedly,dej do toho wic nostalgie..
08.11.2006 13:00:00 | Lucijena
Velmi zdařilé, máš tam dobře volená slova, jen to chtělo si s tím trochu vyhrát a dát tomu drobet lepší formu.
07.11.2006 16:16:00 | Kyle