Blázen
Anotace: krátká, stručná...
Někdy mívám chuť
nakopat všechny do prdele...
Seřvat je,
ať už mi necpou do hlavy ty své slavné naděje...
...že všecko bude lepší...
...asi už mi v hlavě straší...
Přečteno 411x
Tipy 1
Poslední tipující: L.L.
Komentáře (2)
Komentujících (2)