Navždy spolu
Anotace: těžce neseme smrt člověka našemu srdci blízkého
Věčně budu stát
Na kraji tvého hrobu
A snažit se
K tobě dostat.
Budu mlčky stát
A pevně svírat tvé srdce
V mé chladné dlani.
Už mi ji totiž
Nikdy nikdo nezahřeje
Tak jako mé srdce,
Které už nikdy nevzplane vášní,
Kterou k tobě hořelo.
Už nikdy mé rty
Nepolíbí rty cizí.
Vždy budou toužit jen po tvých,
Tak nádherně hebkých.
Tak moc by se chtěly ty mé
Utápět v těch tvých.
Už nestojím u tvého hrobu.
Už klečím na kolenou
A proklínám nespravedlivý svět…!
Křičím zlostí
A buším pěstmi do země,
Která mi tě ukrývá.
Slzy zlosti, smutku a bolesti
Padají mi do klína.
Stékají po tvářích,
Které tvé dlaně hladily.
Stékají po rtech,
Které vášnivě líbaly tvé.
Bez tebe nedokážu žít,
Bez tebe je lehké se zabít.
Už dávno jsem to chtěla udělat.
Nikdy bychom se nepoznali,
Protože ty jsi byl důvodem,
Že jsem to neudělala.
A teď budeš i důvodem,
Proč to udělám…!
Zase se setkáme!
Zase budeme spolu!
Navždy…
Komentáře (1)
Komentujících (1)