bez názvu
Anotace: depresivní poezie
Výkřik ve svitu slunce,
jakoby ani nepatřil do této denní doby,
na obranu své ruce,
stejně nezastaví příval nesmyslné té zloby.
Mastně stéká po kůži,
ještě nebyla tu prve,
žít opravdu nemůžu,
bez pěti litrů krve...
Přečteno 776x
Tipy 1
Poslední tipující: NINA HAGEN
Komentáře (0)