Podzimní samota
Anotace: Jen taková rychlovka....:))
Barevné listí opadá do průzračných kaluží,
všude se rozléhá ticho.
Dívka co podléhá falešným nadějím
a
nevěří v nic a v nikoho.
Tiše se choulí v temném koutu bolesti,
z jejího srdíčka se vytratil
i
ten poslední kousek radosti.
Už není cesty zpět,
pro dívku,
které se právě zhroutil svět.
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: L.L.
Komentáře (1)
Komentujících (1)