Zase...
Anotace: báseň o tom,jak se cítím..už docela dlouho...
Je mi zle...už zase…
A nevím, proč…už zase..
A přemýšlím o tom samém,jako minule...o ničem…
Pláču…už zase…
A pořád dokola...zas a zas…
Je mi hůř…už zase…
Neznám důvod…už zase…
A myslím na to, čím to asi je...ničím…
Říznu se …už zase…
A pořád dokola...zas a zas…
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: lucajda89
Komentáře (1)
Komentujících (1)