Křik havraní
Ten den začal jako každý jiný
kdo mohl tušit že plný je změn
Snídaně ,úsměvů pár,
chodníky mokré od deště ,
pár kaluží a co ještě?
Přátelské pozdravy z dálek,
pak slzavé údolí na pár stránek.
Přeletěl havran přes cestu
Na křídlech havraních ,
my zjistili že nosí sníh.
To poznání zdálo se jako zdání
,,,,jako hloupost,,,,
Pak se z toho stala krvavá skutečnost
Den se stal poslem bolesti,
byl prvním ze stovky dalších bolestí,
které přišli po stopách krvavých havraních křídel.
Smích,,,rychlost,,,smích
náraz,děs v očích,bolest
,,,,tma a prázdnota,,,,
Tak skončil den jako každý jiný
,,,,,,,,,,,,křikem havraním,,,
Komentáře (0)