Z anděla ďáblem
Anotace: Když si člověk chce vybrat tu lehčí cestu...
Už nechci být andělem,
aby srdce mé, stalo se kamenem.
Už nechci svou zlatou svatozář,
a vždy nastavit jen tu milou tvář.
Co mi to ďábel tajně šeptá?
Na co mě to jen láká?
Sám sobě pánem?!?
Už i ta křídla mě tíží,
a cesta zvratu se blíží.
Andělská duše již zemřela,
aby se v ďábelskou změnila,
aby bílá převlíkla se v černou,
a tmavá vystřídla světlou.
aby ostrý byl můj pohled,
a jen myšlenkou, byl jsi proklet.
Už nechci se nikdy vrátit,
a za svoje chyby pak platit.
Komentáře (0)