BOLEST
Anotace: Podle skutečnosti. I když z toho asi nic nepochopíte...
Se svým osudem,
Předem určeným.
Utíkám před bludem,
Fantazií smyšleným.
Černé růže, černý samet.
Ach, ta barva nádherná.
Vesmír nekonečný, pln planet.
A mysl ? Nezkrotná...
V očích hněv má zas.
Rychle vzplanul,
Rychle zhas.
Jakoby tu vítr vanul.
Něco mi však udělal,
Vzal mi moje štěstí
Navždy mě poznamenal,
Řeznou ranou v zápěstí.
Udělala jsem to sama,
Ale on za to vinu nese.
Bude to jen mezi náma.
Však úlevu to nepřinese.
Ruce zjizvené mám,
Nikdo neví co dělám.
Proč sama zůstat nemohu ?
Proč nemohu k Bohu...
Komentáře (2)
Komentujících (2)