Butterfly effect
Anotace: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Nejkrásnější motýl mávne křídly.
Ozve se tichý, šelestivý zvuk
a slabý vánek spočine na mé tváři...
Vánek je jako lehká vzpomínka na život,
jenž se byl, i nebyl.
Vzpomínka na chrpy Tvých očí
kopretiny Tvých vlasů,
na šípky Tvých rtů.
Lehký vánek změní se v drobný větřík,
jež přináší vůni heřmánku...
Tvou vůni.
Větřík neváhá ani okamžik
a už je z něj smršť vzpomínek,
lavina střípků, bouře okamžiků.
Těžká deprese valí se ke mně spolu s nimi.
A může za to...
jediné mávnutí křídel...
nejkrásnějšího motýla
Komentáře (2)
Komentujících (1)